Rămâi conectat

Curier Județean

Un hoț care a jefuit 8 locuințe din Blaj a luat o pauză de masă la locul faptei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un hoț care a jefuit 8 locuințe din Blaj a luat o pauză de masă la locul faptei

Un bărbat care a intrat într-o locuință din Blaj cu scopul de a o jefui a luat o pauză de masă, chiar în timpul faptei de furt. Astfel, după ce a intrat într-o casă, s-a oprit în bucătărie. A mers la frigider, a scos mai multe produse, dar și o bere.

Ulterior, s-a deplasat pe terasa exterioară a casei, unde a consumat mâncarea. Întâmplarea este detaliată de magistrați, în încheierea Judecătoriei Blaj din data de 6 iunie 2024, când magistratul a constatat legalitatea dosarului întocmit de procurori. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a intrat în mai multe locuințe, de unde a furat diferite sume de bani. Însă, într-o casă s-a oprit și a luat o pauză de masă.

„A pătruns fără drept, prin distrugerea unei porțiuni a gardului împrejmuitor, în curtea imobilului de domiciliu al persoanei vătămate, iar apoi a pătruns pe ușa de acces neasigurată în locuință și a sustras din frigider mai multe produse alimentare (șnițele, coaste prăjite, brânză) si o bere ambalată într-un pet de 500 de mililitri, în valoare totală de 50 de lei.

Citește și: Hoț cu înclinații de IT-st: A lăsat Școala Primară din Sântimbru fără calculator, monitor, mouse și tastatură

Inculpatul a consumat produsele alimentare sustrase pe terasa exterioară a imobilului”, se arată în încheierea Judecătoriei Blaj. Ioan M. a mai intrat și în alte case, de unde a mai furat sume relativ mici de bani. În total, a fost trimis în judecată pentru 8 fapte de furt calificat.

În prezent, bărbatul se află în arest la Penitenciarul Aiud, fiind condamnat într-un alt dosar, tot pentru furt.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpatul M.I., recidivist, trimis în judecată în stare deținere în altă cauză, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată – 8 acte materiale.

Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpat”, se precizează în încheierea instanței de judecată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Alba Iulia, cu mandat de executare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe prins de polițiști. A fost depus la Penitenciarul Aiud

Bera Larisa

Publicat

în

Bărbat din Alba Iulia, cu mandat de executare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe prins de polițiști. A fost depus la Penitenciarul Aiud Un bărbat de 31 de ani din Alba Iulia, posesor a unui mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea