Rămâi conectat

Actualitate

ULTIMĂ ORĂ! Cu ce s-a spânzurat ucigașul polițistului din Timiș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ucigașul polițistului Cristian Amariei din Timiș, Marcel Ionel Lepa, s-a spânzurat luni dimineață, în închisoare

Marcel Ionel Lepă s-a spânzurat cu un cearceaf, în grupul sanitar al celulei în care era închis. Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit luni, în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deţinutului Marcel Lepa, care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, subcomisar de penitenciare Ramona Ilieş, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7,15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului, menţionează sursa citată.

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului aflat în misiune, Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în celula sa din Penitenciarul Timişoara, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Sursa: bugetul.ro

sursa foto:  opiniatimisoarei.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Persoanele cu dizabilităţi din România vor avea o lege a pensiilor distinctă

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Persoanele cu dizabilităţi din România vor avea o lege a pensiilor distinctă Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri 30 august 2024, că, pentru persoanele cu dizabilităţi, urmează să fie elaborată o lege a pensiilor distinctă, care să le asigure dreptul la un venit decent atât celor care s-au retras din activitate, cât şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea