Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Turneu util de pregătire în Sala „Florin Fleşeriu” pentru Voinţa Savini Due Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Vointa Savini Due Sebes  7Deşi a pierdut toate cele trei jocuri de verificare susţinute în Sala „Florin Fleşeriu”, 25-40 (12-17) cu Potaissa Turda (prima ligă), 26-34 (12-15) cu CSM Oradea (componentă a eşalonului secund) şi 28-30 (12-17) cu Universitatea Transilvania Cluj (retrogradată din Liga Naţională), antrenorul Alexandru Weber consideră testele drept extrem de utile pentru nou-promovata în Divizia A de handbal masculin.
„Fizic suntem în regulă, am dus ritmul. Diferenţa s-a făcut din punct de vedere tehnico-tactic, mai ales la finalizare. Aceste teste sunt benefice pentru noi, a meritat să organizăm un asemenea turneu„, a declarat Alexandru Weber.

Competiţia a avut loc în week-end la Sebeş, fiind un patrulater de verificare câştigat pe Potaissa Turda – cu maximum de puncte, urmată de Universitatea Cluj – 4 puncte, CSM Oradea – două puncte şi Voinţa Savini Due Sebeş – zero.

Celelalte jocuri: *vineri, 9 august: Universitatea Cluj – Potaissa Turda 29-42,  Potaissa Turda – CSM Oradea 43-30, CSM Oradea – Universitatea Cluj 29-30. „Ne-am dorit adversari puternici pentru a şti exact unde suntem din punct de vedere valoric, mai ales că două dintre echipe vor activa în aceeaşi serie cu noi, în Divizia A”, a declarat antrenorul Alexandru Weber (Voinţa Savini Due Sebeş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ultimul meci de verificare, Volei Alba Blaj – Corona Brașov 3-2 | CS Medgidia s-a retras, debutul în Divizia A1 se amână

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă de verificare disputată în „Alba Blaj” Arena, Volei Alba Blaj a învins Corona Brașov scor 3-2. Un test extrem de util, o confruntare echilibrată în care formația din „Mica Romă” a revenit de la 0-1 și 1-2. Astfel, Volei Alba Blaj încheie seria jocurilor amicale cu victorii pe linie, săptămâna trecută câștigând cele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea