Rămâi conectat

Sport

Triplu medaliat internațional, albaiulianul Laurenţiu Avram, se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de Powerlifting din Africa de Sud

Mondoc Adriana

Publicat

în

Laurenţiu Avram este selecţionat la Lotul Național de Powerlifting. Se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de Powerlifting Juniori din Africa de Sud. Are 23 de ani şi este din Alba Iulia.

Laurenţiu este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În prezent urmează studii de Master la Universitatea din Sibiu și studiază la Școală Națională de Antrenori din București.

Este legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia şi este antrenat de Ovidiu Pănăzan, preşedintele Federaţiei Române de Powerlifting (FRP).

„Este o mândrie pentru mine de fiecare dată când particip la o competiție internațională și am posibilitatea să reprezint țara”, spune Laurenţiu.

Tocmai s-a întors din Pilsen, Cehia, unde, în perioada 9-14 iulie s-a desfăşurat Cupa Mondială Universitară de Powerlifting 2018. În cadrul acestei competiţii a participat la categoria 83 de kilograme.

„Aceasta a fost prima competiție de clasic (fără echipament) la care particip. Cu toate că sunt sportiv pentru competițiile de echipat, mă bucur că am reusit într-un termen relativ scurt să fac acomodarea de la echipament la clasic”, a spus el.

Pentru Laurenţiu, vara aceasta înseamnă muncă. Urmează două luni de pregătiri intense pentru Campionatul Mondial de Powerlifting Juniori din Africa de Sud, la care va participa în luna septembrie.

Laurențiu este student, antrenor personal, tehnician nutriționist. Pe lângă acestea își însușeste cu succes și cariera de sportiv de performanță avand la activ 3 medalii internaționale și selectionarea în Lotul Național de Powerlifting.

Este albaiulian şi ne mândrim cu asta!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea