Rămâi conectat

Curier Județean

Trei recidiviști din Abrud au provocat un scandal “monstru” într-un bar din localitate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Sâmbătă dimineață,  Poliţia oraşului  Abrud a fost sesizată prin plângere de către un bărbat de 34 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că, în data de 13 decemrie 2013, în jurul orelor 22.00, a fost victima unei agresiuni săvârşite de Daniel-Cristian O. din oraşul Abrud, într-un local din localitate, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că în data de 13 decembrie 2013, în jurul orelor 22.00, Daniel-Cristian O. (32 ani), Gheorghe-Ovidiu S. (22 ani) şi Ioan-Marcel M. (19 ani) toţi cu domiciliul în oraşul Abrud, cunoscuţi cu antecedente penale şi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat un scandal într-un local public din localitatea Abrud unde au proferat cuvinte şi expresii vulgare la adresa celorlalţi consumatori, au răsturnat mese, au spart sticle şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe tânărul din Alba Iulia.

Pentru a scăpa, tânărul din Alba Iulia s-a refugiat într-un alt local din oraşul Abrud, unde ulterior a fost urmărit de doi dintre agresori iar Daniel-Cristian O. l-a lovit în zona capului cu o sticlă, incident care a determinat consumatorii să părăsească localul.

Victima s-a deplasat la spitalul orăşenesc Abrud pentru îngrijiri medicale unde a fost consultat şi diagnosticat fără ca acesta să rămână internat.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care cei trei bărbaţi care au provocat scandal sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă pedepsită de art. 321, alin. 1 din C.pen. urmând ca, în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri procedurale legale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

BACALAUREAT 2024 în Alba: Un elev eliminat pentru tentativă de fraudă și 39 de absenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

BACALAUREAT 2024 în Alba: Un elev eliminat pentru tentativă de fraudă și 39 de absenți La prima probă scrisă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2024 (Limba și literatura română) au fost prezenți 2214 de candidați din județul Alba din cei 2254 înscriși la această probă. Proba s-a desfășurat astăzi, 1 iulie, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea