Rămâi conectat

Ştirea zilei

Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre, INVESTEȘTE 15-20 milioane de euro pentru dezvoltarea capacităţii de producţie şi atingerea bornei de peste 100.000 tone carne anual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre, INVESTEȘTE 15-20 milioane de euro pentru dezvoltarea capacităţii de producţie şi atingerea bornei de peste 100.000 tone carne anual.

Transavia, cel mai mare pro­ducător de carne de pui de pe plan local, controlat de familia Popa din judeţul Alba, cu o producţie de 90.000 de tone de carne anual, plănuieşte în acest an creşterea volumului de producţie cu 15%, astfel trecând pragul de 100.000 de tone de carne, potrivit reprezentanţilor companiei.

Citește și: Transavia, cel mai mare producător de carne de pui, rea­lizează 20% din cifra de afaceri anua­lă din ex­por­turi în Europa şi Africa

„Continuăm să investim pentru a susţine businessul dezvoltat integral pe verticală. Avem un plan de investiţii de 15-20 milioane de euro pe care îl vom implementa în dezvoltarea capacităţii de producţie şi atingerea bornei de peste 100.000 tone carne anual. O cifră istorică şi pentru industrie, nu doar pentru Transavia“, a spus pentru ZF Ioan Popa, preşedintele grupului Transavia.

Grupul are 28 de ferme de creştere a păsărilor, localizate în opt judeţe din România, în Alba, Cluj, Sibiu, Braşov, Timiş, Mureş, Harghita şi Caraş-Severin având o suprafaţă de teren agricol cumulată de 10.000 de hectare.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Enigmă: Cum a distrus ploaia vestigii arheologice – ziduri romane de sec. III, cu tot cu fundație, care era, în cea mai mare parte, în pământ?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Enigmă: Cum a distrus ploaia vestigii arheologice – ziduri romane de sec. III, cu tot cu fundație, care era, în cea mai mare parte, în pământ? Ziduri și porțiuni de ziduri din casa romană de sec. III, care trebuiau, fie conservate subteran, fie restaurate și puse în valoare, nu mai există in situ, iar un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea