Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Berbeceanu ar putea face parte din noul guvern. Anunțul lui Rareș Bogdan: „Vor fi multe surprize”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Traian Berbeceanu ar putea face parte din noul guvern. Anunțul lui Rareș Bogdan: „Vor fi multe surprize”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, marti, ca Traian Berbeceanu ar putea sa faca parte din viitorul guvern. Fostul comisar ar putea sa primeasca oferta de a deveni secretar de stat, cel mai probabil la Ministerul de Interne.

„Traian Berbeceanu, intr-un post de secretar de stat, nu pot spune nu este un nume exceptional”, a declarat Rares Bogdan la Digi24.

„Vor fi multe surprize”, a subliniat Rares Bogdan.Presedintele Klaus Iohannis l-a anunțat marti dupa-amiaza, pe Presedintele PNL Ludovic Orban,pentru functia de prim-ministru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

VIDEO | Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă Din cauza degradărilor tot mai accentuate, podul de peste râul Mureş din Gâmbaş, situat pe drumul județean DJ 107Z: Ciumbrud (DJ107E) – Păgida – Gâmbaș, va fi închis circulaţiei rutiere şi pietonale, potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea