Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

TOT ce-i GUSTOS, proaspăt şi sănătos, este la GUSTOS de Alba!

Ziarul Unirea

Publicat

în

La cea de-a IX-a ediţie a Târgului Gustos de Alba, ne-am alăturat şi noi, Asociaţia pentru educaţie şi sănătate integrativa „Academia Elisa” în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Alba, cu scopul scăderii prevalentei obezităţii şi a bolilor cronice asociate obiceiurilor alimentare nesănătoase în rândul copiilor.

Am proiectat împreună activităţi pentru dezvoltarea integrală, liberă şi armonioasă a copiilor în care ei s-au jucat învăţând şi au învățat jucându-se, noi deprinderi, aptitudini, cunostiinţe şi capacităţi, utile pentru viitorul lor privind sănătatea, igiena şi o nutriţie optimă.

Scopul organizaţiei „Academia Elisa” este de a sprijini dezvoltarea inteligenţei emoţionale a copiilor prin activităţi nonformale: tehnici preluate din teatru, prin muzică, jocuri, responsabilizare socială şi multe altele, pentru că aceştia să devină perfect adaptabili la provocările viitoare, pentru ca ei să fie capabili „să-şi joace cât mai bine viitoarele roluri” în viaţă.

Prin activităţile pe care le vom desfăşura în parteneriat cu diferite instituţii publice (DSP) şi cu companii de renume, copiii se vor familiariza cu atmosfera de lucru, cu responsabilităţile viitoare şi, vor putea începe încă de pe acum, să-şi construiască visurile şi imaginea unei viitoare lumi mai bune. Împreună cu departamentele de resurse umane ale companiilor care înţeleg importanţa adaptării strategiilor la noile provocări, vom putea implementa activităţi educative, complementare, care să pregătească copiii pentru momentul intrării pe piaţa muncii.

Multumim Consiliului Judetean pentru invitatie!

Asociaţia pentru educaţie şi sănătate integrativă „Academia Elisa” în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea