Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tombola abonaţilor ziarului „Unirea” | 9 august 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

9 august 2011 | Cotidianul „Unirea” organizează pentru cititorii săi fideli şi statornici o nouă tombolă dotată cu 15 premii în produse naturale, ecologice dintre cele mai renumite, tradiţionale, care duc faima acestor locuri istorice. Astfel, vor fi acordate prin tragere la sorţi câte 5 coşuri conţinând renumitele vinuri din podgoria Jidvei, 5 coşuri cu produse de carmangerie, adică de mezeluri domneşti de la firma Agra’s din Alba Iulia şi 5 coşuri cu produse de patiserie, marca Ţara Moţilor, de la brutăria SPONI din Zlatna. La tombolă pot participa toţi abonaţii ziarului „Unirea” pe luna septembrie. Pentru aceasta se vor expedia pe adresa ziarului „Unirea” din Alba Iulia, strada Decebal nr. 27, cod poştal 510093, chitanţele care să confirme abonamentul pentru luna septembrie. Aşteptăm scrisorile cu chitanţele dvs. până în data de 9 septembrie a.c.. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 12 septembrie iar rezultatele vor fi publicate în ziarul nostru din 14 septembrie.
Abonamentele la ziarul „Unirea” pentru luna septembrie se efectuează în aceste zile la toţi factorii poştali din judeţ. Preţul unui abonament este de doar 9 lei (deci nici cât un pachet de ţigări) plus TVA şi taxele poştale (care nu ne aparţin) adică în total 12,57 lei, ceea ce înseamnă că veţi primi acasă ziarul „Unirea” la un preţ de circa 50 de bani, faţă de un leu la vânzarea liberă cu bucata.
Toţi abonaţii noştri pe cel puţin trei luni de zile beneficiază de un anunţ gratuit personal la mica publicitate şi de sprijinul redacţiei în soluţionarea problemelor cu care se confruntă. Aşadar, nu uitaţi să vă abonaţi la ziarul „Unirea” şi să participaţi la Tombola cotidianului nostru. Doamne ajută! („UNIREA”)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensionar de 63 de ani sub control judiciar, în urma unor PERCHEZIȚII în Alba într-un dosar de contrabandă asimilată: Bărbatul avea peste 38.000 ţigarete fără marcaj fiscal în locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pensionar de 63 de ani sub control judiciar, în urma unor PERCHEZIȚII în Alba într-un dosar de contrabandă asimilată: Bărbatul avea peste 38.000 ţigarete fără marcaj fiscal în locuință Un pensionar de 63 de ani a fost plasat sub control judiciar, în urma unor PERCHEZIȚII în Alba, într-un dosar de contrabandă asimilată. Bărbatul avea peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea