Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tineri de 16 și 20 de ani, în arest, pentru mai multe furturi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat, în urma activităţilor de cercetare desfăşurate, pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 25 decembrie.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 24/25.12.2012, Cosmin C., de 20 de ani, din Alba Iulia, a pătruns prin efracţie în locuinţa unui albaiulian, de unde a sustras suma de 8.700 de lei, un GPS şi produse alimentare, prejudiciu în valoare totală de 9.200 de lei”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Reprezentantul inspectoratului a precizat că în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 31.12.2012/01.01.2013 Cosmin C., împreună cu M.H., un minor de 16 ani, din Teiuş, au sustras din locuinţa unei femei din Alba Iulia, o poşetă cu documente de identitate, carduri bancare şi un telefon mobil. De asemenea, s-a stabilit că în data de 06.01.2013, minorul a încercat să sustragă bani dintr-un automat de bilete de transport în comun, amplasat strada Mureşului din Alba Iulia iar în aceeaşi zi, prin escaladare, a pătruns în biroul unei societăţi comerciale din Alba Iulia de unde a sustras suma de 41 de lei.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 08.01.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii, campionii Europei la numărul de ore lucrate: Cât lucrează în medie un angajat pe an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Românii, campionii Europei la numărul de ore lucrate: Cât lucrează în medie un angajat pe an Un studiu recent arată că angajaţii din România sunt campionii Europei la numărul orelor de muncă. Cu toate acestea, deși timpul de lucru este mare, românii nu sunt și eficienți. Citește și: Săptămâna de lucru de patru zile începe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea