Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tiberiu Deneș, criminalul din Alba, condamnat definitiv la peste 20 de ani de închisoare pentru crima oribilă comisă la Timișoara: A omorât femeie de 74 de ani, în propria locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tiberiu Deneș, criminalul din Alba, condamnat definitiv la peste 20 de ani de închisoare pentru crima oribilă comisă la Timișoara: A omorât femeie de 74 de ani, în propria locuință

Un bărbat din Alba care a comis o crimă la Timișoara a fost condamnat definitiv la 22 de ani și 9 luni de închisoare. Acesta a omorât femeie de 74 de ani, în propria locuință, în 15 august 2023.

Tiberiu Deneș (48 ani) a intrat în casa victimei pentru a o jefui, dar a fost descoperit de către femeie. ”A intrat în locuință cu scopul de a sustrage bunuri şi valori, a exercitat acțiuni repetate de lovire a victimei cu sau de corpuri/planuri dure, inclusiv prin lovirea cu o cărămidă la nivelul capului şi cu un cuţit la nivelul toracelui stâng, provocându-i acesteia multiple leziuni traumatice (traumatism cranio-facial, traumatism toracic, tumefacţii, fracturi falange), leziuni care au condus ulterior la decesul acesteia.

Citește și: Cazul MONSTRULUI din Cugir, care a violat mai multe minore, printre care și fiica sa, va fi REJUDECAT: De ce fapte mai este acuzat bărbatul

În aceleaşi condiţii de loc şi de timp, inculpatul a realizat acţiuni de scotocire prin apartament, de unde a sustras mai multe bunuri şi sume de bani, ce aparţineau victimei, bunuri pe care le-a introdus într-un ghiozdan de culoare albastră şi o plasă din plastic, un televizor l-a ambalat într-un cearşaf pentru pat, în scopul sustragerii ulterioare, respectiv a sustras alte bunuri şi sume de bani ce aparţineau victimei, acestea din urmă fiind identificate asupra inculpatului, în urma efectuării controlului corporal de către organele de constatare ale poliţiei”, au susținut procurorii în rechizitoriu. Criminalul, care este recidivist, era atât de beat încât a leșinat la locul faptei.

Din raportul de expertiză medico-legală psihiatrică a rezultat că inculpatul nu îşi asumă consecinţele faptelor sale, invocând că nu îşi aminteşte nimic, simulând amnezie lacunară selectivă. Mai mult decât atât, din același mijloc de probă a rezultat că la momentul comiterii faptei, bărbatul a prezentat diagnosticul de intoxicaţie acută etanolică, iar fapta sa a fost săvârşită cu intenţie, în scopul sustragerii de bunuri din casa victimei.

Hotărârea definitivă a fost pronunțată în 1 iulie 2024, la Curtea de Apel Timișoara. Bărbatul a fost obligat să achite suma totală de 300.000 de euro către două părți civile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea