Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Tenismena Miriam Bulgaru, eliminată în primul tur al calificărilor la Wimbledon 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Wimbledon 2024, al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Sportiva din Cetatea Marii Uniri a pierdut, scor 2-6, 1-6 cu Lulu Sun (Noua Zeelandă, nr. 123 WTA), meci care a durat doar 58 de minute.

Miriam Bulgaru, clasată pe 219 în ierarhia WTA a abordat în premieră acest important turneu pe iarbă, fiind condusă în permanență de adversara în vârstă de 23 de ani, nr. 23 pe tabloul calificărilor.

Acum o lună, la Openul Franței, Miriam Bulgaru a reușit să depășească un tur, ulterior sportiva din Alba Iulia fiind  învinsă în două seturi de Katie Volynets (SUA).

Până în prezent, anul 2024 este unul mai degrabă cu neîmpliniri pentru Miriam Bulgaru ce are un raport 11/17 între victorii și înfrângeri


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACSM Codlea – CSU Alba Iulia 0-1 (0-0), studenții au marcat în minutul 90+4!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a repurtat o victorie cu emoții, 1-0 (0-0) în deplasare cu „lanterna roșie” ACSM Codlea, golul victoriei fiind înscris în minutul 90+4 de R. Popa. Reulita fundașului a evitat un rezultat rușinos pentru universitari, care astfel au reușit să câștige primele puncte stagionale externe, cu primul gol marcat pe terenuri străine. Deși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea