Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Ocna Mureș, reținut de polițiști după ce a furat peste 2.500 de euro dintr-o locuință din Noșlac, în noaptea dintre ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au reținut pe un tânăr care este bănuit de furt. În noaptea dintre ani ar fi forțat ușa unei locuințe din Noșlac și ar fi furat 3.000 de euro.

La data de 1 ianuarie 2020, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au identificat de un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă în legătură cu care un cetățean din comuna Noșlac a sesizat poliția în dimineața aceleiași zile.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în noaptea de 31 decembrie 2019/ 01 ianuarie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, într-o casă din comuna Noșlac și ar fi sustras suma de 3.000 de euro, lăsată de către proprietar într-o noptieră.

Față de tânărul bănuit de furt, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar ulterior l-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Urmează ca acesta să fie cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor

Bera Larisa

Publicat

în

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor Pe măsură ce pensionarii din România așteaptă cu interes detalii despre recalcularea pensiilor și eventualele creșteri, Casa Națională de Pensii Publice oferă informații importante despre veniturile nepermanente incluse în acest proces. Citește și: Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea