Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Cricău, REȚINUT de polițiști: Cu alcoolemie și fără permis de conducere, a sustras autoturismul unui prieten, l-a condus prin comună și a provocat un ACCIDENT. A încălcat și măsura preventivă a arestului la domiciliu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr din Cricău, REȚINUT de polițiști: Cu alcoolemie și fără permis de conducere, a sustras autoturismul unui prieten, l-a condus prin comună și a provocat un ACCIDENT. A încălcat și măsura preventivă a arestului la domiciliu

Polițiștii din Galda de Jos l-au reținut pe un tânăr din comuna Cricău, care a sustras autoturismul unui prieten și, fără să posede permis de conducere și fiind sub influența alcoolului, l-a condus pe raza comunei Cricău unde a produs un accident. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul a încălcat măsura preventivă a arestului la domiciliu la care a fost obligat prin hotărârea instanței de judecată.

La data de 23 iunie 2019, în jurul orei 05.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Cricău, un autoturism s-a răsturnat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Cricău, ar fi luat cheile autoturismului unui prieten pe care-l găzduise la locuința sa și, fără să posede permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-a condus prin comună.

Ajuns în dreptul imobilului cu numărul 173, tânărul a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat, fără ca în urma accidentului vreo persoană să sufere leziuni.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul a încălcat măsura preventivă a arestului la domiciliu la care era obligat printr-o hotărâre a instanței de judecată.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 24 iunie, acesta să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea