Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Tânăr din Blaj în arest după ce a furat și a avariat un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au reţinut pe M.F.M., un tânăr de 19 ani, din municipiul Blaj, care este principalul suspect de comiterea furtului unui autoturism.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în noaptea de 12/13 mai a.c., tânărul a sustras cheile unui autoturism din locuinţa unei familii din Alba Iulia, pentru care era angajat ca ziler şi, fără a poseda permis de conducere a condus autoturismul până în comuna Lunca Mureşului unde a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului.

În urma accidentului M.F.M. a suferit leziuni corporale uşoare iar autoturismul a fost avariat şi abandonat de către tânăr care s-a prezentat dimineața la spitalul din Târgu Mureş unde i-au fost acordare îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Faţă de M.F.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de azi, 15 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis vineri, 27 septembrie 2024, o avertizare cod galben de inundații, valabilă în intervalul 28.09.2024 ora 18:00 – 30.09.2024 ora 24:00, pe mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea