Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia cercetat pentru amenințare – le-a promis unor cunoscuți ”o bâtă în cap”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ameninţaţi cu bătaia de un cunoscut, doi tineri din Alba Iulia s-au ascuns în scara unui bloc şi au sunat la 112. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi l-a prins pe agresor.

Incidentul a apărut miercuri, 14 mai a.c., la ora 23.00 şi a avut ca loc iniţial de desfăşurare un local din Alba Iulia. Un grup de tineri se afla în incintă şi urmărea un meci de fotbal. La un moment dat, unul dintre aceştia, aflat sub influenţa alcoolului, a agresat verbal şi i-a solicitat unei persoane, aflate la altă masă, să părăsească incinta.

Deoarece a considerat că  nu exista un motiv evident pentru această cerere, alt tânăr din grup a luat apărarea persoanei agresate verbal, fapt pentru care a izbucnit o ceartă iar cei doi au ajuns să se înjure, să se ameninţe şi să se îmbrâncească reciproc. Văzând că incidentul ia amploare, unul dintre aceştia a plecat din bar, însoţit de încă o persoană şi, pentru că înainte de plecare a fost ameninţat că va fi căutat şi lovit cu bâta în cap, s-a adăpostit într-o scară de bloc şi a solicitat ajutor la 112.

Între timp, celălalt îl căuta, cu intenţia, conform propriilor spuse, “să mai discute”.  A fost însă depistat la timp de jandarmi, care l-au oprit şi au prevenit, probabil, un nou episod violent.

În urma constatărilor la faţa locului, principalul vinovat a fost identificat ca fiind V.B.T. (28 de ani), domiciliat în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către acesta a infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea