Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia, arestat că a furat un telefon mobil prin violență

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 24 februarie a.c., H.V.E., de 19 ani, din Alba Iulia, cercetat pentru o faptă de tâlhărie comisă în seara zilei telefon-furatde 22.02.2015, asupra unui minor, a fost prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi ulterior tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Informaţii de background:

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea, în seara zilei de 22.02.2015, a unei fapte de tâlhărie asupra unui minor în vârstă de 16 ani, din Alba Iulia.

În sarcina lui H.F.E., s-a reţinut faptul că în seara zilei de 22 februarie a.c., în jurul orelor 21,15, în timp ce se deplasa pe strada Arieşului din Alba Iulia, l-a abordat pe minor, întrebându-l cât este ora. În momentul în care minorul şi-a scos din buzunar telefonul mobil, pentru a-i răspunde la întrebare, tânărul i l-a luat, prin violenţă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate poliţiştii au reușit să recupereze telefonul sustras.

Faţă de H.F.V. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa

Bera Larisa

Publicat

în

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei și Mănăstirea Oașa organizează, în perioada 18-28 iulie 2024, ediția a VI-a a Taberei Internaționale de la Oașa, la care sunt așteptați tinerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea