Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Tânăr de 23 de ani, din Alba, agresat pe o stradă din Bistrița: Bătăușul a ajuns în arestul poliției

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Tânăr de 23 de ani, din Alba, agresat pe o stradă din Bistrița: Bătăușul a ajuns în arestul poliției

Un tânăr de 23 de ani, din Abrud, județul Alba, a fost agresat fizic pe o stradă din Bistrița, de către un localnic în vârstă de 27 de ani.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, ieri, în urma unei intervenții la un eveniment semnalat prin 112, la care au intervenit polițiștii Biroului de Ordine Publică, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui bistrițean de 27 de ani.

Acesta este bănuit că, în timp ce se afla în apropierea unui imobil, pe o stradă din Bistrița, din cauza unor neînțelegeri avute, l-ar fi agresat fizic pe un tânăr de 23 de ani, din Abrud, județul Alba și i-ar fi amenințat pe un bărbat de 52 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii din Nimigea.

Bărbatul de 27 de ani se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea liniști și ordinii publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea