Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Alba Iulia, cercetat de polițiști după ce a furat două telefoane mobile. Păgubite, două tinere aflate într-un local din Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

telefonPoliţiştii din Teuiş l-au identificat pe un tânăr din Alba Iulia ca persoană bănuită de furtul a două telefoane mobile, în dauna unor tinere ce se aflau într-un local public din Teiuş. Unul din telefoanele furate a fost recuperat şi restituit păgubitei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26.01.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţei Oraşului Teiuş l-au identificat pe C.R.L., de 18 ani, din Teiuş, ca persoană bănuită de comiterea a două furturi de telefoane mobile, fapte reclamate poliţiei la data de 26.06.2016, de către două tinere.

În sarcina lui C.R.L. s-a reţinut faptul că, în noaptea de 25/26.06.2016, în timp ce se afla într-un local public din Teiuş, a sustras cele două telefoane, în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Unul dintre telefoane a fost recuperat şi restituit păgubitei.

Faţă de C.R.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperării integrale a prejudiciului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi Ediția 2023-2024 a proiectului „ABC pentru succes” a ajuns la final. 62 de consilieri școlari din toată țara au desfășurat 769 de activități de educație pentru carieră cu 3181 de elevi. Activitățile au vizat autocunoașterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea