Rămâi conectat

Actualitate

Suspiciuni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suspiciuni
Având în vedere articolul „În anul  2011, un hoţ „a muncit” de 30.000 de euro” publicat în Unirea din 7.09.2011, în calitate de avocat al persoanei cercetate solicit un drept la replică. Informaţiile transmise de poliţie au menirea de a dezinforma şi de a încălca dreptul persoanei cercetate la un proces echitabil. Poliţia, în lipsă de probe certe, încearcă să „demonizeze” persoana cercetată pentru a o discredita, astfel încât să poată fi trimisă în judecată şi în lipsa unor probe certe. Clientul meu a formulat deja plângere penală împotriva persoanelor care au declarat mincinos în dosarul penal cu privire la subsemnatul (n.r. la client nu la avocat) şi am formulat o cerere de preluare a cercetării de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, întrucât avem suspiciuni în ceea ce priveşte modul de administrare a probelor din dosar. Din punctul nostru de vedere, demersul poliţiei este unul care prejudiciază cu atât mai mult cu cât în dosarul de cercetare penală, agentul nu i-a permis clientului meu să dea o declaraţie completă, în special cu privire la reaudierea martorilor în prezenţa avocatului ales şi confruntarea cu presupuşii martori oculari.
Solicit publicarea acestui articol în ziarul dvs., cu păstrarea anonimatului meu, în vederea respectării dreptului la viaţă privată a clientului meu.
(Avocatul unui client nedreptăţit)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea