Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea Ta

Știrea ta VIDEO| La un pas de accident! Conducătorul unui autoturism, șicanat în trafic de un autobuz care îi ”taie calea”

Unirea Ziarul

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

La un pas de accident! Șicane în trafic, în Partoș, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș. Un autobuz îî ”taie calea” unui autoturism, trecând de pe o bandă pe alta fără să se asigure.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a transmis un video în care se poate observa clar cum un autobuz, fără să semnalizeze, adică fără să se asigure trece de pe o bandă pe altă, fiind la ”un pas” să îl lovească pe conducătorul autoturismului din care s-a filmat.

”Doresc sa fac o sesizare in urma unui incident rutier intamplat in dimineata zilei de 20 iulie ora 08:18 inainte Podului peste Mures, la iesire din Alba Iulia.

Am fost sicanat fara nici un motiv de catre un sofer al unui autobuz Mercedes Travego.

De obicei nu fac astfel de sesizari pentru orice sicanare in trafic, dar in cazul acesta este vorba despre un sofer profesionist care transporta persoane, nu de un simplu autoturism.

Am trimis mesajul si catre ipj alba, insa nu prea cred ca se autosesizeaza politia asa usor.”

YouTube video

Fără a încerca să gasim scuze,  probabil traficul infernal, cauzat de lucrările de la podul peste râul Mureș de la intrarea/ieșirea din Alba Iulia, face ca de multe ori nervii șoferilor să cedeze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Autoturism înmatriculat în Alba „săltat” de Poliția din Sibiu : „Te ridică, bun venit la noi în județ”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Autoturism înmatriculat în Alba „săltat” de Poliția din Sibiu : „Te ridică, bun venit la noi în județ” Un autoturism înmatriculat în județul Alba a fost ridicat astăzi, 18 septembrie 2024, în jurul orei 12:00 de Poliția Sibiu de pe un trotuar, situat în proximitatea Universității „Lucian Blaga” pe Bulevardul Victoriei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea