Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Cozi infernale la plata facturilor de energie electrică în Alba Iulia: Zeci de pensionari nemulțumiți

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

ȘTIREA TA | Cozi infernale la plata facturilor de energie electrică în Alba Iulia: Zeci de pensionari nemulțumiți

Zeci de pensionari din Alba Iulia, au întâmpinat probleme la plata facturilor de energie electrică, formând cozi infernale, în ultimele săptămâni. Problemele tehnice de la sucursala Electrica Furnizare S.A Alba Iulia au agravat și mai mult situația.

Citește și: ȘTIREA TA | Apelul disperat al unui albaiulian pentru primarul Gabriel Pleșa: ”Ce ne facem cu apa? A ajuns cea mai scumpă factură dintre toate, NU MAI PUTEM!”

Sucursala Electrica Furnizare S.A din Alba Iulia, a întâmpinat dificultăți tehnice la sistemul de plată, ceea ce a dus la întreruperi temporare și la formarea de cozi interminabile, iar timpul de așteptare a depășit frecvent 3 ore. „Acum suntem 30 de oameni ,care așteptăm și nu merge sistemul! Am fost și luna trecută și tot așa a fost! Am stat 3 ore!” a declarat o pensionară pentru ziarulunirea.ro

Sucursala la care se poate efectua plata facturii este supraîncărcată, nefiind pregătită pentru a face față fluxului mare de clienți. Pensionarii, mulți dintre ei în vârstă și cu dificultăți de mobilitate, sunt nevoiți să aștepte în picioare ore întregi, în condiții dificile. „Eu sunt o pensionară bolnavă care stau la rând de la ora 7.00! Și în secolul 21 se stă afară în ploie, vânt, soare. Bătaie de joc!” a mai adăugat femeia.

Persoanele sunt sfătuite să utilizeze metode alternative de plată, cum ar fi plata online, prin intermediul băncilor, sau la punctele de plată PayPoint pentru a evita cozile și a economisi timp, însă cel mai probabil neclaritățile de pe facturi complică procesul, determinându-i pe mulți să meargă personal la sucursala Electrica Furnizare S.A Alba Iulia pentru a primi explicații și a se asigura că sumele achitate sunt corecte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Autoturism înmatriculat în Alba „săltat” de Poliția din Sibiu : „Te ridică, bun venit la noi în județ”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Autoturism înmatriculat în Alba „săltat” de Poliția din Sibiu : „Te ridică, bun venit la noi în județ” Un autoturism înmatriculat în județul Alba a fost ridicat astăzi, 18 septembrie 2024, în jurul orei 12:00 de Poliția Sibiu de pe un trotuar, situat în proximitatea Universității „Lucian Blaga” pe Bulevardul Victoriei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea