Rămâi conectat

Actualitate

Sportivi de CS Unirea Alba Iulia la Gala de box de la Mociu, Cluj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Astăzi 20 octombrie în comuna Mociu judeţul Cluj are loc o gală de box, la care participă și doi pugiliști de la CS Unirea Alba Iulia. Evenimentul sportiv este organizat în memoria lui Ioan Botezan, fost atrenor de box din Cluj și are loc în incinta căminului cultural din comună.

Printre participanți se numără Valentin Silaghi antrenorul lotului german de box şi Mihai Leu primul campion mondial la box profesionist al României.

La gală vor participa sportivi ai mai multor cluburi din Transilvania, printre care CSM Cluj, Voinţa Cluj, CSM Bistriţa, CSM Sibiu şi CS Unirea ALba Iulia. Evenimentul organizat de Consiliul Judeţean Cluj a debutat azi-dimineață la Căminul Cultural din Mociu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Dacia Sandero domină piața auto europeană: A devenit cea mai vândută mașină în prima jumătate a anului 2024, depășind Tesla Model Y

Bera Larisa

Publicat

în

Dacia Sandero domină piața auto europeană: A devenit cea mai vândută mașină în prima jumătate a anului 2024, depășind Tesla Model Y Dacia Sandero rămâne un actor principal pe piața auto europeană. Hatchback-ul fabricat la Mioveni a ajuns să fie, în mod oficial, cea mai vândută mașină din Europa, întrecând Tesla Model Y. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea