Rămâi conectat

Actualitate

SONDAJ: Care sunt jurnaliștii cu cea mai mare notorietate din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit unui barometru Avangarde, Mircea Badea, Mihai Gâdea și Cristian Tudor Popescu sunt jurnaliștii cu cea mai mare notorietate din România.

mircea-badeaPotrivit sondajului, au răspuns „da, îl cunosc” pe Mircea Badea 86% dintre cei chestionați, 82% au spus că îi cunosc pe Cristian Tudor Popescu și pe Mihai Gâdea, iar 81% pe Ion Cristoiu.

De asemenea, 65% au spus că o cunosc pe Sandra Stoicescu, 64% pe Radu Tudor și Bogdan Chirieac, 62% pe Cozmin Gușă și pe Răzvan Dumitrescu, 59% pe Dana Grecu, 58% pe Mugur Ciuvică, Adrian Ursu și Rareș Bogdan, 55% pe Oana Stancu, 52% pe Andreea Crețulescu și 51% pe Lavinia Șandru.

Cea mai mică notorietate din lista prezentată de Avangarde o au Radu Banciu — 48% dintre cei intervievați au spus că îl cunosc și Sabin Orcan — 29%.

Cercetarea sociologică a fost realizată în perioada 21 — 29 aprilie, pe un eșantion de 950 de persoane de 18 ani și peste. Metoda de culegere a datelor a fost față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia. Selecția gospodăriilor s-a făcut după metoda „random route”, iar cea a persoanelor după regula „persoana care își aniversează ziua de naștere cel mai aproape de începutul anului”. Eroarea maximă tolerată este de plus/ minus 3,18%, pentru un interval de încredere de 95%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în mai multe localități din Alba, până la ora 16.30

Ziarul Unirea

Publicat

în

1 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în mai multe localități din Alba, până la ora 16.30 ANM a emis o atenionare cod galben de furtună, valabilă în mai multe localități din Alba până la ora 16.30. Citește și: Cum va fi vremea în IULIE 2024: Săptămâni de foc, cu temperaturi insuportabile în luna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea