Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Soluție pentru tensiunile din PNL. Candidaţii validaţi pentru primării să preia şefia organizaţiilor liberale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tensiunile și neînțelegerile iscate în cadrul PNL, între cele două partide fuzionate, s-au accentuat în ultima perioadă, odată cu împărțirea candidaților pentru alegerile locale din 2016.

Co-președintele PNL Alina Gorghiu: ”Reparațiile la autostrada electorală Sibiu-Orăștie ar trebui să fie plătite din fondurile de partid ale PSD”Pentru a debloca situația, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat recent că va propune Biroului Politic al PNL ca toţi candidaţii validaţi pentru primării să fie preşedinţi unici în organizaţiile în care vor candida, adăugând că le va cere liberalilor să aprobe şi demararea unui audit intern privind situaţia partidului.

 

„Le voi propune ca foarte devreme, la începutul lunii decembrie, să avem un Consiliu Naţional, care să valideze următoarea propunere-ca toţi candidaţii validaţi pentru primării să fie preşedinţi unici în organizaţiile în care vor candida”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

 

De asemenea, copreşdintele PNL a mai spus că le va propune liberalilor să selecteze o firmă care să facă un audit intern al partidului, „care să arate starea de fapt a lucrurilor, care este nivelul de competenţă a resurselor umane, care sunt direcţiile pe care PNL va trebui să le abordeze astfel încât să rămână cel mai credibil partid de dreapta care să îşi fixeze ca obiectiv câştigarea alegerilor locale şi parlamentare”.

 

Până în acest moment, în județul Alba, cele mai mari probleme în stabilirea candidatului PNL pentru primărie sunt întâmpinate la Sebeș, unde, propunerea fostului PDL – Dorin Nistor, care are și cele mai bune rezultate în sondajele interne, nu este acceptat de vechiul PNL. În acest caz, blocajul este total.

BP


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea