Soluție pentru tensiunile din PNL. Candidaţii validaţi pentru primării să preia şefia organizaţiilor liberale

Paul Voicu - Primar 2020

Tensiunile și neînțelegerile iscate în cadrul PNL, între cele două partide fuzionate, s-au accentuat în ultima perioadă, odată cu împărțirea candidaților pentru alegerile locale din 2016.

Co-președintele PNL Alina Gorghiu: ”Reparațiile la autostrada electorală Sibiu-Orăștie ar trebui să fie plătite din fondurile de partid ale PSD” Pentru a debloca situația, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat recent că va propune Biroului Politic al PNL ca toţi candidaţii validaţi pentru primării să fie preşedinţi unici în organizaţiile în care vor candida, adăugând că le va cere liberalilor să aprobe şi demararea unui audit intern privind situaţia partidului.

ELIT

 

„Le voi propune ca foarte devreme, la începutul lunii decembrie, să avem un Consiliu Naţional, care să valideze următoarea propunere-ca toţi candidaţii validaţi pentru primării să fie preşedinţi unici în organizaţiile în care vor candida”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Mihail David - 2020

 

De asemenea, copreşdintele PNL a mai spus că le va propune liberalilor să selecteze o firmă care să facă un audit intern al partidului, „care să arate starea de fapt a lucrurilor, care este nivelul de competenţă a resurselor umane, care sunt direcţiile pe care PNL va trebui să le abordeze astfel încât să rămână cel mai credibil partid de dreapta care să îşi fixeze ca obiectiv câştigarea alegerilor locale şi parlamentare”.

 

Până în acest moment, în județul Alba, cele mai mari probleme în stabilirea candidatului PNL pentru primărie sunt întâmpinate la Sebeș, unde, propunerea fostului PDL – Dorin Nistor, care are și cele mai bune rezultate în sondajele interne, nu este acceptat de vechiul PNL. În acest caz, blocajul este total.

BP

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

1 21 noiembrie 2015 at 12:34

Deci Hava va prelua conducerea organizatiei PNL din Alba Iulia ? Daca da este cea mai tare stire a sfarsitului de an ! Ce spune piticul atomic & Co. despre asta ?

Marcela 21 noiembrie 2015 at 13:47

hava va perdu PNL Alba Giulia iar la nivel judetean va fi dumitrel

Ene 21 noiembrie 2015 at 17:09

Marcela viseaza frumos

axinte 21 noiembrie 2015 at 19:57

… ineptii, …ma uimeste o astfel de practica ,…pai dumneavoastra nu cunoasteti pe ce stati ? … ridicol , demagogic si iresponsabil, …trebuie sa va spuna cei de la audit?…treceti pe la Ghita ciobanul negresit , …va asigur ca stie cite oi are in turma si cum sta cu mulsoarea, …glume , dar sunt gluma de natura practica ,…coboriti cu picioarele pe pamint caci doar aici traim si renuntati a va mai considera trimisi ai divinitatii pentru cei multi dar naivi,…om trai si om vedea, daca cumva mai apucam,…

Rajid al Baclava 24 noiembrie 2015 at 10:19

sunt cateva localitati in care ne-am rade bine

Gâga 25 noiembrie 2015 at 9:03

Cimitirul elefantilor din politica romaneasca isi asteapta primii clienti. Ce mai stati pe ganduri cei care de 26 de ani ati adus Romania in starea de mizerie si saracie induprtabila? Inca mai aveti tupeul sa va afisati in public? Ajunge!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...