Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șoferi din Alba, prinși de polițiști conducând autoturisme sub influența alcoolului, fără permis de conducere sau cu inspecția tehnică expirată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferi din Alba, prinși de polițiști conducând autoturisme sub influența alcoolului, fără permis de conducere sau cu inspecția tehnică expirată

La data de 8 iunie 2019, în jurul orei 02.30, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ștefan Cel Mare din Teiuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 08 iunie 2019, în jurul orei 20.30, polițiști Secție 4 Poliției Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Lunca Mureşului, în timp ce circula cu un moped, pe raza localității, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 09 iunie 2019, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj    l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea expirată inspecția tehnică periodică, motiv pentru care au luat măsura sancționării contravenționale și au dispus retragerea plăcuțelor de înmatriculare.

Ulterior, conducătorul auto a continuat să circule cu autoturismul prin oraș, iar în jurul orei 02.00 a fost depistat, din nou, de polițiști.

De această dată, aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui  autovehicul având plăcuțele de înmatriculare retrase.

La data de 9 iunie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Loman, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de  tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La  data de 09 iunie 2019, în jurul orei 18,40, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Dorin Pavel din Sebeș, l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea