Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șofer din Alba implicat într-un ACCIDENT rutier pe DN 74, între Abrud și Brad. 4 persoane rănite după coliziunea unei mașini cu o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier în care a fost implicat și un conducător auto din județul Alba a avut loc joi, 26 noiembrie, pe DN74, între Abrud și Brad.

În data de 26.11.2020, în jurul orei 15:15, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Băița, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în localitatea Mihăileni, din direcţia de mers Abrud – Brad, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a patru hunedoreni, cu vârste cuprinse între 23 şi 47 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene Profesoara de limba engleză Cornelia Bratu a cucerit Premiul „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene, la secțiunea „Învăţământ, ştiinţă şi artă militară”, desfășurat în premieră la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, obținând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea