Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Skirt Bike Alba Iulia 2019: Cea mai chic paradă pe biciclete pornește, duminică, din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, pe 30 iunie 2019, în Alba Iulia se anunță o zi veselă și plină de culoare. Asta pentru că orașul va sărbători cea de a șasea ediție a evenimentului „Skirt Bike Alba Iulia”.

Îmbrăcate în ţinute cochete şi cu biciclete împodobite cât mai frumos, cu baloane, flori şi alte accesorii chic, reprezentantele sexului frumos sunt aşteptate la o nouă promenadă pe biciclete. Parada porneşte la ora 17.00, din fața Catedralei Romano Catolice. Bineînţeles, şi băieţii sunt aşteptaţi la eveniment, având oportunitatea de a pedala în ţinute cool alături de fete.

Organizatorii au pregătit surprize pentru toţi participanţii. Parada se va încheia la Framm’s, pe Strada Păcii, numărul 13. Aici se va organiza o tombolă, unde marele premiu este o bicicletă de damă, echipată cu coșuleț și toate accesoriile unei biciclete de oraș. Premiul este oferit în cadrul proiectului TinnGO, care se adresează provocărilor actuale în domeniul mobilității cu prioritate pe nevoile actuale ale femeilor.

Fiecare bicicletă va primi un număr, pe baza căruia se va face și tombola de la final. Numărul poate fi ridicat începând de miercuri, 26 iunie, de la magazinul Alba Sport Vision (lângă Liceul Militar), între orele 10:00 și 18:00, iar sâmbătă între orele 10:00 și 14:00. Tot aici, participanții vor avea reducere de 20% la coșulețe, sonerii și alte accesorii utile pe timpul paradei. În limita disponibilității, numerele pentru paradă pot fi ridicate și în ziua evenimentului, începând cu ora 16:45, la punctul de întâlnire de pe esplanade Catedralei Romano Catolice.

Evenimentul Skirt Bike a fost iniţiat şi pus în pratică în anul 2010, iar de atunci a devenit un eveniment foarte îndrăgit de comunitatea locală. „Am ales să ne implicăm în organizarea acestui eveniment pentru a promova ciclismul nu doar ca și sport, ci și ca un mijloc de transport în oraș. Credem că Alba Iulia ar fi un oraș mult mai atractiv atât pentru locuitori cât și pentru turiști dacă mai mulți oameni ar alege bicicleta în defavoarea mașinii. Ține de fiecare dintre noi să contribuim la acest lucru. Atunci când ne trezim dimineața, putem alege să luăm mașina, sau bicicleta. Iar la Skirt Bike Alba Iulia vom demonstra că și dacă alegi să mergi la birou cu bicicleta, poți avea o ținută chic și elegantă. Ne-am dori ca în Alba Iulia, bicicleta să devină noul „little black dress” pentru toate doamnele și domnișoarele.” spune Iulia Guș, una dintre inițiatoarea proiectului.

Întrucât după fiecare ediție participanții și-au exprimat dorința că și-ar dori să pedaleze mai mult, traseul va avea în acest an o lungime de 7 kilometri. Copiii sunt de asemenea încurajați să participe, ritmul de pedalare fiind unul accesibil. Mai mult, vor exista trei puncte de regrupare, astfel încât cei mici sau cei mai puțin antrenați pot alege să pedaleze pe o variantă mai scurtă a traseului.

Skirt Bike Alba Iulia este organizat de Bicheru Cycling, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia prin proiectul TinnGO. Ca în fiecare an, Alba Sport Vision este un partener și sponsor de încredere, magazinul lor fiind și punctul de unde participanții își pot ridica numerele de concurs. Sponsori sunt Spice Fitness, Hotel Transilvania și Astoria Pool Park. Pe lângă Skirt Bike Alba Iulia, Bicheru Cycling organizează și alte două evenimente care au rolul de a promova ciclismul: Junior Bike Race și Mamut Bike Race.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia va fi sărbătoare. The PuzZles vor da glas unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Truck Tuning Art 2024. Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea