Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Simulare Evaluare Națională 2022: Subiecte la limba română, modele pentru elevii care suțin evaluarea MÂINE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simulare Evaluare Națională 2022: SUBIECTE și BAREME la limba română, modele pentru elevii de clasa a 8-a care suțin evaluarea

CITEȘTE ȘI: SIMULARE Evaluare Națională 2022: Modele de SUBIECTE și BAREME la Matematică și Limba Română

Elevii de clasa a VIII-a vor susține luni, 4 aprilie 2022, simularea Evaluării Naționale 2022 la Limba și literatura română, potrivit calendarului oficial. Accesul elevilor în sală este permis până la 8:30 și probele încep la ora 9:00, conform procedurii. Marți este programată proba la Matematică.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare dintre probele Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a este de două ore, începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

SUBIECTE la LIMBA ROMÂNĂ

CLICK PENTRU: Simulare Evaluare Națională 2022 SUBIECTE LA LIMBA ROMÂNĂ

CLICK PENTRU: Simulare Evaluare Națională 2022 BAREME LA ROMÂNĂ

Pentru simularea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a subiectele sunt redactate sub forma unei broșuri care se tipărește față-verso, așa cum este transmisă de către CNPEE (Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație).

Întrucât pentru itemii obiectivi nu sunt prevăzute prevăzute spații de rezolvare, elevul rezolvă aceste subiecte pe ciornă și scrie răspunsul corect în broșură. Broșura conține, la final, pagini suplimentare liniate, pe care elevul le poate folosi în vederea finalizării răspunsurilor ce necesită redactare, în cazul în care spațiul alocat nu a fost suficient sau a greșit și dorește să reia rezolvarea, se arată în procedură.

Vezi și: Modele de SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ 2021

Potrivit precizărilor ministerului Educației transmise inspectoratelor școlare, la proba de limba română și/sau maternă, un răspuns completat în căsuța de răspuns poate fi corectat prin tăierea cu o linie orizontala a literei scrise în căsuță și scrierea în dreapta căsuței a literei asociate răspunsului considerat corect (conform modelului prevazut – Anexa nr. 1).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea