Rămâi conectat

Curier Județean

Şi-a pierdut banii şi minţile la păcănele! Apoi a sesizat Poliţia pentru un jaf imaginar şi a fost şi amendat cu 1.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vineri, 30 martie, Politia Municipiului Aiud a fost sesizata de către un tânăr de 19 ani, din Sibiu, cu privire la faptul că în jurul orelor 9.20 a ridicat suma de 1.300 lei de la  o bancă din Aiud, sumă ce i-a fost trimisă de sora sa, din Dubai,  pentru a achita  costurile  de întreţinere ale apartamentului pe care aceasta îl deţine în municipiul Aiud, iar in jurul orelor 10.00 în timp ce se deplasa pe strada Axente Sever din Aiud a fost acostat de 3 bărbaţi care, prin violenţă l-au deposedat de suma pe care o avea asupra  sa.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, a rezultat că, după ce a ridicat suma de bani de la bancă, tânărul s-a deplasat pe strada Stadionului din Aiud, unde, în incinta unui local, a jucat întreaga sumă la jocurile de noroc după care a sesizat poliţia pentru a justifica surorii sale suma respectivă.

Faţă de tânărul care a solicitat fără motiv întemeiat intervenţia poliţiei, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile  art. 3 pct. 11 din Legea 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea