Rămâi conectat

Societate

Sezonul însurăţeilor trecuţi de prima tinereţe

Alexandra Mates

Publicat

în

Niciodată nu este prea târziu pentru a spune „Da” în faţa ofiţerului stării civile. Asta probabil şi-au spus câţiva albaiulieni care au ales să se cunune civil în ultimele luni ale anului 2012, în Alba Iulia. La o scurtă trecere în revistă a însurăţeilor din lunile noiembrie şi decembrie, contatăm că media de vârstă trece de prima tinereţe, semn că în plin sezon al nunţilor, aceştia se feresc să îşi oficializeze relaţia şi preferă perioadele mai puţin încărcate.

Conform datelor oficiale de pe site-ul Primăriei Alba Iulia,  şase cupluri şi-au jurat credinţă în faţa ofiţerului stării civile, în luna decembrie, şi alte şapte în luna noiembrie.

Se pare că nimic nu stă în calea fericirii în cuplu, cu atât mai puţin vârsta, iar cum distanţa nu mai înseamnă mare lucru, iată cum în luna noiembrie au făcut pasul cel mare un domn din Satu Mare, în vârstă de 69 de ani şi o doamnă din Alba Iulia, cu 61 de primăveri.

Nici diferenţa de vârstă nu mai contează. Chiar dacă suntem obişnuiţi să vedem cupluri în care bărbatul este mai în vârstă decât femeia, iată că iubirea nu ţine cont nici de acest aspect. Cuplul de care vorbim provine din Caracal, însă au ales să îşi unească destinele în Alba Iulia. La 23 de ani, tânărul domn şi-a găsit aleasa în persoana unei doamne în vârstă de 41 de ani. Diferenţă de vârstă ceva mai mică este între doi bucureşteni care s-au cununat tot în Alba Iulia: el – 37 de ani, ea – 45 de ani.

Până la urmă fiecare este liber să îşi leagă jumătatea aşa cum consideră, doar e democraţie… Oricum noi le dorim multă fericire tuturor şi tradiţionala urare: Casă de piatră!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea