Rămâi conectat

Politică Administrație

Serviciile informatice pentru E-administrație în Alba Iulia vor fi asigurate de o asociere de firme din Sibiu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Contractul pentru perioada 2014 – 2016 are o valoare de aproximativ 260.000 de euro

Primăria Alba Iulia va semna cu asocierea de firme S.C. Industrial Software S.R.L. și S.C. Intergraph Computer Services S.R.L din Sibiu un contract pentru servicii de asistență tehnică informatică în valoare de 1.180.034 de lei (aproximativ 260.000 de euro), cu valabilitate până în anul 2016.

Este vorba despre servicii de mentenanță software și suport tehnic aferente componentelor software din cadrul proiectului Servicii eficiente de e-administrație și managementul teritoriului. Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunț de participare deoarece, din motive tehnice, serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant.

Proiectul ”Servicii eficiente de E-administraţie şi managementul teritoriului pentru Primăria Alba Iulia” cu o valoare totală a investiţiei de 2.306.085 lei (din care asistenţă financiară nerambursabilă de 1.743.654 lei), a fost realizat de aceleași firme care acum asigură mentenanța și a fost finalizat în anul 2011. Administrația locală are obligația, potrivit contractului de finanțare, să asigure sustenabilitatea lui până în anul 2016.

Banii sunt alocați din bugetul local printr-o hotărâre aprobată de Consiliul Local Alba Iulia în ședința din 23 noiembrie 2013.

Reamintim că proiectul ”Servicii eficiente de E-administraţie şi managementul teritoriului pentru Primăria Alba Iulia” a avut drept Obiectiv general creşterea calităţii serviciilor oferite de către Primărie cetăţenilor, organizaţiilor şi instituţiilor publice, precum şi mediului de afaceri prin extinderea sistemului informatic de back-office şi implementarea unor componente software noi de aplicaţie (GIS, managementul documentelor şi Portal WEB) care să permită acordarea de servicii electronice evoluate şi care să sprijine interacţiunea între administraţia publică locală şi factorii interesaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP Ministerul Apărării Naționale, Unitatea Militară 01829 București, urmărește să achiziționeze mobilier în sălile de clasă ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Licitația de peste 800.000 de lei a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea