Rămâi conectat

Sport

Se trage cortina… Vine Licenţa!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După o stagiune cenuşie, ruşinoasă pentru fosta prim-divizionară ce pornise la drum cu gândul atacării promovării şi a sfârşit tremurând din toate încheieturile pentru evita o umilitoare retrogradare în eşalonul terţ, mâine se încheie supliciul unirist. „Alb-negrii” şi-au atins scopul minuscul din retur, au realizat obţinerea permanenţei în liga secundă şi abordează ultima partidă a campionatului fără nicio grijă. „Nu există încărcătură psihică şi emoţională, suntem relaxaţi, dar vrem să câştigăm. Trebuie să şi putem însă… Vom miza pe fotbalişti care au evoluat mai puţin şi au astfel prilejul să-şi demonstreze calităţile”, a spus Gabriel Rotaru, care deocamdată nu ştie nimic în privinţa continuării pe banca tehnică şi a viitorului. Pe lângă mai vechii indisponibili, Bucurică, Negură şi Bălaş, pe lista absenţilor rămân M. Pistol şi T. Stan, şi-au reluat pregătirea dar nu sunt apţi. Nu vor juca în „Trivale” nici Boboc – suspendat, F. Himcinschi – convocat la lotul de tineret, împreună cu accidentaţii mai recent M. Oprea, C. Cristea sau Spătaru, în vreme ce Ad. Câmpeanu a fost învoit. Partida cu „vulturii violeţi” reprezintă un ultim meci pentru o parte însemnată a echipierilor unirişti, jucătorii achiziţionaţi în iarnă având contracte semnate până la finele lunii iunie, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an.
lProbleme cu datoriile vechi
Totuşi şefii clubului au destule bătăi de cap în următoarele zile în vederea întocmirii documentelor pentru dosarul de licenţiere ce trebuie depus luni 6 iunie, în discuţie fiind restanţele din campionatul petrecut în Liga 1 (ieri după amiază fotbaliştii
şi-au primit contractele). Cum chestiunea financiară apasă în continuare şi prin contul clubului din Cetatea Marii Uniri bate vântul, diriguitorii albaiulieni intenţionează să dea curs ofertei venite de la AEK Atena pentru Fabian Himcinschi, în contul transferului încasându-se în prima fază suma de 80.000 euro (restul de 70.000 euro plătibilă în două rate).
Echipa probabilă: V. Ignat – Bâlu, Schuller, G. Ivan, Al. Giurgiu – Cl. Oara, Ciofu, Al. Filip, D. Militaru – N. Stanciu – S. Mureşan *Arbitri M. Chilom (Bucureşti), S. Haramuz (Reşiţa), C. Florescu (Bucureşti), rezervă Ad. Ilyeş (Ploieşti); observatori M. Dorobanţu (Buzău), M. Bucurescu (Bucureşti).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

România, eșec cu Slovenia la Campionatele Europene Under 18 de la Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec cu Slovenia la Campionatele Europene Under 18 de volei feminin de la Blaj Naționala feminină de volei a României a pierdut al doilea meci la Campionatul European Under 18 care este găzduit în „Alba Blaj Arena”.De data aceasta, România a fost învinsă cu scorul de 3-1 (15-25, 25-13, 25-22, 25-16) de Slovenia, la capătul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea