Rămâi conectat

Ştirea zilei

Se reiau lucrările la Bazinul Olimpic din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Primăria va plăti 50.000 de lei reprezentând valoarea utilităților în timpul iernii

Bazinul-Olimpic-9Lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia vor fi reluate după cum a notificat Compania Națională de Investiții în adresa transmisă Primăriei Alba Iulia, în data de 4 octombrie 2013.

În aceste condiții administrația locală va fi nevoită să asigure furnizarea utilităților astfel încât lucrările să se poată desfășura pe perioada iernii. În acest sens consilierii locali vor dezbate și aproba, în ședința de săptămâna viitoare, solicitarea depusă de constructor, care cere sprijin privind asigurarea cu căldură și energie electrică a spațiilor pe timp friguros (noiembrie 2013 – martie 2014), cu suportarea contravalorii acestora de către Municipiul Alba Iulia, deoarece cheltuielile cu organizarea de şantier s-au epuizat pe durata execuţiei care s-a prelungit cu peste 2,5 ani.

Totodată se solicită și revizia centralei termice în vederea punerii în funcţiune.

Valoarea estimată a costurilor este de 20.000 de lei pentru revizie și 50.000 de lei pentru asigurarea de energie electrică și termică, cheltuieli care se vor
deconta pe bază de documente justificative (facturi, contracte etc).

Reamintim că pentru reabilitarea bazinului olimpic din municipiul Alba Iulia in cadrul Programului „Bazine de înot”, în data de 22 septembrie 2010, clădirea a fost predată Companiei Naționale de Investiții (CNI) pe durata executării lucrărilor.

Contractul de lucrări a fost încheiat încheiat între CNI și SC. TIM SA Cluj-Napoca, având ca termen de finalizare a lucrărilor data de 22 iulie 2011.
Din cauza lipsei fondurilor pentru susţinerea lucrărilor, execuţia acestora s-a extins foarte mult, fiind sistată de mai multe ori pe durata execuţiei. în prezent lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia sunt finalizate în proporție de 85%.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea