Rămâi conectat

Actualitate

Se fură orice! În două zile, hoţii au furat frigidere, cutii de viteze sau prefabricate din beton lungi de 6 metri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Orice scapă puţin de sub supraveghere, indiferent de gabaritul obiectului, de utilitatea sau inutilitatea sa, este imediat ochit de hoţi, pândit şi furat apoi pentru a fi valorificat, pe loc, mai târziu sau niciodată, cum, din fericire, s-a întâmplat şi în cazurile de mai jos, pe care Poliţia a reuşit să le rezolve cu operativitate.

Astfel, Poliţia Municipiului Alba Iulia a identificat autorii unui furt comis în noaptea de 24 spre 25 februarie, din curtea lui I.T. de 51de ani, din Alba Iulia. Iosif I. de 43 ani, Adrian N. de 18 ani şi Alin N. de 14 ani, toţi din Alba Iulia au sustras un frigider şi o cutie de viteze cu scopul de a le valorifica la centrele de colectare a fierului vechi.

 În acelaşi timp, Poliţia Oraşului Zlatna l-a identificat pe Andrei M. de 29 ani din Almaşu Mare ca drept autor al unui furt petrecut pe varianta de ocolire a oraşului Zlatna. Nu disperarea l-a împins pe Andrei M. să fure, ci iluzia unui căştig foarte uşor. Acesta, folosindu-se de autoplatforma firmei la care era angajat, a sustras două tuburi din beton cu lungimea de 6 metri, pe care le-a transportat la domiciliul său, unde au fost găsite de poliţişti şi predate reprezentantului firmei păgubite. Suspecţii ambelor furturi sunt cercetaţi acum în stare de libertate şi riscă ani buni de închisoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 19 august 2024: Temperaturi caniculare și ploi puține. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 19 august 2024: Temperaturi caniculare și ploi puține. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni ANM a publicat, vineri 19 iulie 2024, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, perioada 22 iulie – 19 august. Potrivit ANM, sunt anunțate temperaturi caniculare și ploi puține, în cea mai mare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea