Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Școala gimnazială „Avram Iancu” va primi în administrare un teren de 1158  mp, de la Primăria Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Școala gimnazială „Avram Iancu” va primi în administrare un teren de 1158  mp, de la Primăria Alba Iulia

Școala gimnazială „Avram Iancu” ar putea primi în administrare un teren cu o suprafață de 1158 mp, situat pe Bulevardul Ferdinand I, aferent sălii de educația fizică și sport, reiese dintr-un Proiect de Hotărâre inițiat de primarul municipiului Alba Iulia, în data de 24 septembrie a anului curent, urmând ca acesta să fie supus votului consilierilor locali în cadrul ședinței „ordinare” din 26 septembrie 2024.

Citește și: VIDEO | Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia, pregătită să-și întâmpine elevii în noul an școlar: Săli și laboratoare moderne, teren multisport și sală nouă de educație fizică

„Incă din anii precedenți am demarat acțiunea pentru amenajarea unor locații în vederea promovării sportului și, în general, a activităților fizice.

Ca urmare, a fost semnat contractul de proiectare și execuție 586/20.05.2022 pentru Sala de educație fizică școlară, Bulevardul Ferdinand I nr. 34, Municipiul Alba Iulia.

Prin cuprinderea obiectivului „Construire Sală de educație fizică școlară, Bulevardul Ferdinand I nr. 34, Municipiul Alba Iulia, Județul Alba” in cadrul Subprogramului Complexuri Sportive derulat de către Compania Națională de Investiții a fost necesară asigurarea condițiilor de desfășurare a contractului de execuție lucrări. Amintim faptul că prin acest program se urmăreşte construirea de noi complexuri/baze sportive cu rol în asigurarea infrastructurii necesare organizării de competiții sportive de amploare (cupe și campionate europene, evenimente FIFA etc.), alte competiții și evenimente.

In acest sens, terenul aferent Sălii de educație fizică școlară, situat pe Bulevardul Ferdinand I nr. 34, Municipiul Alba Iulia, a fost folosit de către CNI pe toată durata desfășurării lucrărilor, până la recepția acestora.

Prin H.C.L. 91/2020, a fost transmis către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administatie prin C.N.I. amplasamentul și au fost asigurate condițiile în vederea execuitării obiectivului de investiții: Proiect pilot- Construire sala de sport scolară, B-dul. Ferdinand I nr.34 Municipiul Alba Iulia Județul Alba.

In data de 24.07.2024 a fost intocmit procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor nr. 40090, aferent investitiei “Construire Sală de educație fizică școlară, Bulevardul Ferdinand I nr. 34, Municipiul Alba Iulia, Județul Alba”, în urma căruia a fost încheiat Protocolul de predare-primire nr. 83725/24.07.2024, între C.N.I. și U.A.T. Municipiul Alba Iulia.

Având in vedere procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor propunem aprobarea incheierii unui act adițional la contractul de administrare nr. 12585/12.02.2013 prin care se dă în administrarea Școlii gimnaziale Avram Iancu Alba Iulia a terenului Sălii de educație fizică școlară in suprafață de 1158 mp.”, reiese dintr-un document public consultat de ZiarulUnirea.ro, semnat de primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea