Rămâi conectat

Curier Județean

”Școala Altfel”, la Grădinița nr. 13 din Alba Iulia: Proiecte de voluntariat și concursuri religioase – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, a treia zi de ”Școala altfel” Grădinița cu P.P. nr. 13 din Alba Iulia a fost implicata in doua proiecte deosebite: Proiectul national de voluntariat ”Impreuna pentru un zambet” si organizarea concursului judetean ”Lumina Sfanta a Invierii prin ochi de copil”, editia a II-a.

In cadrul proiectului de voluntariat prescolarii din gradinita ajutati de parinti au adus in perioada 11-19.04.2016 : alimente,dulciuri, rechizite si jucarii, pe care miercuri o parte  le-am donat casei de tip familial ,,Rita Gargarita,, pentru a aduce zambete pe fetele copiilor din acest centru, iar altele au fost duse la Biserica cu hramul Sf. Mina din Alba Iulia -unde slujesc parintele profesor Jurcan Emil si parintele lect.. Albu Alin, pentru a fi distribuite altor asezamite sociale din localitate, urmand ca vineri,  22.04.2016  alte pachete  sa fie donate la Biserica Cetate 1 cu  hramul Sf. Gheorghe, preot paroh Moldovan Ilarie.

Concursul judetean ,,Lumina Sfanta a Invierii prin ochi de copil” este la a II editie si s-a desfasurat intre gradinitele partenere:G.P.P nr.13 Alba Iulia , G.P.N Nr.10 Alba Iulia si G.P.N Bucerdea Granoasa- participare directa.

Echipe formate de cel mult 5 copii de la grupele mari ale acestor gradinite partenere si-au aratat talentul artistic in prezentarea unei scenete sau a unui motaj literar-muzical, indemanarea in realizarea unei lucrari practice coective si cunostintele in legatura cu Sf. Sarbatoare a Invierii.

Grupele implicate in concurs au fost: grupa  Florilor ed. Vajdea Claudia si Chirila Felicia, grupa Fluturasilor ed. Iacob Ana si Gombos Vasilica si cea care a fost gazda concursului  grupa Piticii veseli ed. Coseriu Ana si Hartlein Imola, de la G.P.P. nr.13 Alba Iulia ; grupa Fluturasilor de la G.P.P. nr. 10 Alba Iulia ed. Pacurar Rodica si Nistor Cristina, nu in ultimul rand invitatii speciali grupa mare de la G.P.N Bucerdea Granoasa ed. Iuoras Maria.

La acest concurs prin participare indirecta gradinite sau scoli  din judetul Alba au trimis  lucrari artistico-plastice si practice care au fost expuse in incinta gradinitei nr. 13 Alba Iulia, intr-o deosebita expozitie Pascala. (V.N.)

[nggallery id=1980]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Potop” de oferte de cazare în Alba pe platformele online specializate: În realitate, doar 107 persoane fizice înregistrate la AJFP Alba ca închiriind spații pentru turism, în anul 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Potop” de oferte de cazare în Alba pe platformele online specializate: În realitate, doar 107 persoane fizice înregistrate la AJFP Alba ca închiriind spații pentru turism, în anul 2023 Pe platformele online specializate este plin de oferte de cazare în Alba. În realitate, doar 107 persoane fizice erau înregistrate la AJFP Alba ca închiriind spații […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea