Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Schimbări în programul de funcționare al fabricilor din Cugir. Uzina Mecanica si-a modificat orarul de acces la serviciu al angajaților, iar salariații celor două unități pot face naveta cu mașina personală

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Pentru a răspunde cît mai bine recomandărilor cu privire la combaterea răspindirii COVID – 19, conducerea Societății Uzina Mecanică Cugir a hotărât ca personalul angajat să aibă acces în unitate în baza unui program diferențiat.

Astfel, angajații care prestează acivitate în sctorul ,,muniție” vor avea un program între orele 07.00 – 15.00, iar cei care lucrează pentu ,,armament și sculărie”, de la orele 08.00 – 16.00. Potrivit directorului general, Marin Morariu, măsura a fost luată în scopul evitării aglomerațiilor la intrarea și la ieșirea din unitate și este valabilă doar pentru perioada funcționării Stării de Urgență pe teritoriul României.

După cum am aflat de la directorii generali ai celor două fabrici (Uzina Mecanică și Fabrica de Arme), la intrarea în ambele unități, personalul sanitar și cel de la protecția muncii verifică la intrare, temperatura fiecărui angajat pentru a evita eventuale situații de îmbolnăvire.

Tot din aceleași surse am fost informați că în contextul suspendarii de la 1 aprilie a unor curse de transport în comun, salariații navetiși se pot deplasa la serviciu cu autoturisme proprii, iar valoarea transportului va fi decontată 100% – din costul unui abonament (la Uzina Mecanică) și de 50% la Fabrica de Arme. În acestă situație se află 168 angajați (Fabrica de Arme) și 147 (Uzina Mecanică).

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea