Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal între doi soți, la Alba Iulia: Un bărbat a fost reținut după ce și-a lovit soția cu o farfurie în cap. Femeia obținuse ordin de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia sa, a agresat-o şi a distrus bunuri din locuinţa acesteia. Va fi cercetat sub control judiciar.

La data de 15 iunie a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 55 de ani, din Alba Iulia, cu privire cu privire la faptul că soţul său a agresat-o, a distrus uşa de acces în apartament şi nu a respectat măsurile restrictive stabilite de ordinul de protecţie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de 14/15 iulie a.c., bărbatul, în vârstă de 56 de ani, din Alba Iulia, a avut discuţii contradictorii cu soţia sa, împrejurare în care a lovit-o cu o farfurie în zona capului.

Ulterior, în dimineaţa zilei de 15 iulie, bărbatul s-a întors la apartamentul în care locuieşte soţia sa şi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a distrus uşa de la intrare.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că împotriva bărbatului există un ordine de protecţie ce prevede obligaţia de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 de metri de soţia sa.

Poliţiştii l-au reţinut, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti şi distrugere, iar ulterior l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Acesta va fi cercetat sub control judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda Un șofer din județul Alba a vrut să își arate prețuirea și susținerea pentru echipa națională a României înainte de meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea