Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal imens pe Ampoi: CS Zlatna – Corona Braşov la un pas să nu se dispute! Unii dintre jucătorilor zlătneni au vrut să boicoteze meciul din această seară şi să plece acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida din această seară dintre CS Zlatna şi Corona Braşov a fost la un pas să nu se mai dispute, motivul fiind o grevă a jucătorilor echipei de pe Ampoi, fotbaliştii originari din Cluj intenţionând în această după-amiază să plece acasă.

Aşa am hotărât, să plecăm cu toţii acasă! Aşteptam să ne primim o parte din bani înaintea acestui meci important, dar n-aveam siguranţa că îi vom încasa, auzindu-se chiar că nu ne vom mai prezenta la Cluj în ultima etapă. Am discutat şi cu primarul Ponoran, dar nu ne-a convins„, a spus un fotbalist, sub protecţia anonimatului. „M-am săturat de circ, s-a zvonit că săptămâna viitoare toţi fotbaliştii vor fi puşi pe liber şi probabil băieţii s-au temut că nu-şi vom mai lua banii şi au încercat să forţeze nota„, a replicat un alt jucător. Echipierii de la Zlatna au fost la un pas să nu se prezinte la Livezile, acum trei etape, fiind la un pas de grevă şi atunci. „A fost o neînţelegere la mijloc şi în cele din urmă s-a rezolvat, partida se dispută”, a spus Constantin Iancu, directorul sportiv al CS Zlatna. Şi dacă în urmă cu o oră partida era la un pas să nu se joace, după negocieri îndelungate şi ameninţări, situaţia s-a remediat şi partida va avea loc, astăzi, de la ora 20.00, în nocturnă, pe „Minaur”.

*Diferende acute Barbu – Danciu!

Pe lângă latura financiară, la mijlocul acestui imens scandal stau diferendele între antrenorii amfitrionilor, Călin Barbu, secundul care a colaborat şi cu fostul principal Dorel Mureşan şi noul principal Florin Danciu, la orele amiezii cei doi având un aspru schimb de replici. „M-am săturat, mi-am luat jucătorii şi am plecat acasă. Mi-a fost greu să înţeleg cum un antrenor, venit pe filiere politice acceptă să preia echipa cu câteva etape înaintea finalului. În plus şi jucătorii sunt nemulţumiţi că s-au strâns restanţe salariale„, a răbufnit Călin Barbu. Acesta a stat pe banca aurarilor un joc, cel de la Tg Mureş şi deşi se părea că va încheia campionatul ca şi principal a fost înlocuit imediat cu Florin Danciu.

*”N-au nici un motiv să nu joace”, a replicat Ponoran

Eu ştiu că se dispute meciul. Din punctul meu de vedere nu au nicio restanţă, şi n-au niciun motiv să nu prezinte la meci. Cred că nu-şi permit să se joace cu aşa ceva, că o să ajungă să nu mai poată juca fotbal multă vreme de acum înainte„, a replicat primarul Silviu Ponoran la ora 17.40. Formaţia de pe Ampoi este deja retrogradată pentru al treilea an la rând, însă planurile de perspectivă cuprind, de la toamnă o perpetuare a prezenţei pe a treia scenă fotbalistică.

CS Zlatna a acumulat 23 de puncte (23-53), este pe locul al 14-lea în ierarhia Seriei a 6-a şi are minus 19 în clasamentul adevărului, iar în runda viitoare termină stegiunea în deplasare, cu CFR Cluj II, vineri, 1 iunie, de la ora 18.00. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea