Rămâi conectat

Actualitate

Scade TVA-ul la energia termică, pe perioada iernii: Anunțul premierului Ciucă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scade TVA-ul la energia termică, pe perioada iernii: Anunțul premierului Ciucă

La începutul şedinţei de Guvern de vineri, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că va fi stabilit TVA 5% de la 1 ianuarie, pe perioada iernii, pentru energia termică livrată populaţiei, şcolilor, spitalelor şi altor instituţii.

”În ședința de astăzi va fi aplicată cotă a TVA de 5% pentru energie termică atât pentru populație, cât și pentru școli, spitale sau alte instituții. Măsura se va aplica în lunile de iarnă pentru a atenua impactul creșterii prețurilor la energie”, a anunțat Nicolae Ciucă.

Premierul a mai anunţat că, în prelungirea programului Prima Casă, Guvernul stabileşte o cotă redusă de TVA, de 5%, a unei singure locuinţe, a cărei valoare se încadrează între suma de 450.000 de lei şi 700.000 de lei.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea