Rămâi conectat

Monden-Clubbing

SÂMBĂTĂ: Vama, Voltaj, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa vor concerta pe Câmpia Libertăţii, la prima ediţie „Blaj aLive”

Alexandra Mates

Publicat

în

BlajaLiveSâmbătă, 8 iunie, începe „Blaj aLive”, un eveniment plin de dinamism și culoare menit să înscrie Blajul în circuitul celor mai ample manifestări artistice autohtone. ”Orașul școlilor” cheamă toți iubitorii de muzică pe Câmpia Libertății, la concertele suținute de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa.

Situat în inima Transilvaniei, Blajul este un lăcaş încercat de istorie, un ţinut al multiculturalității și al conviețuirii mai multor etnii. Populat cu precădere de locuitori de origine română, germană și maghiară, orașul se bucură de o diversitate și complexitate a tradițiilor, arhitecturii, muzicii și festivităților locale.

Blaj aLive este primul episod dintr-o serie anuală, fiind o manifestare menită să promoveze valorile locale și naționale într-un context cultural intenațional și să sprijine libera exprimare artistică.

vama1Trupa care sintetizează energia primei ediții Blaj aLive este Vama, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România. Proiectul a fost fondat în 2006 de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care după 10 ani alături de Vama Veche, au decis să meargă pe un alt drum împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriș. Vama vine la Blaj cu cel mai nou single “Perfect fără tine” și ne trezește poftă de mare și de vacanță.

Pentru noile generații Voltaj se voltajdefinește printr-un sound ce combină stilul pop-rock cu muzica electronică și prin apariții live incendiare. Hituri precum „Albinutza”, „Vara trecută”, „Asta-i viața”, „Și ce?”, „Povestea oricui”, „20 (de ani)” sau „Mi-e dor de ” au fost fredonate de un public larg începând cu 1998, când Voltaj a abordat o nouă direcție muzicală, odată cu schimbarea componenței și venirea în trupă a vocalului Călin Goia.

lala-colajSore, Alina Eremia și Dorian Popa, 3 dintre cei mai fascinanți membri ai ansamblului dance-pop-rock Lala Band, vor urca pe scena Blaj aLive prezentând proiectele lor solo alături de dansatori. Trupa-vedetă Lala Band, lansată în 2010 în serialul de televiziune „Pariu cu viața”, a fermecat tinerii și adolescenții din toată țara.

Blackstar 1Reprezentând Transilvania, trupa Blackstar completează line-up-ul Blaj aLive cu un stil pop-rock foarte fresh. Aflați la început de drum, cei 4 cuceresc un număr din ce în ce mai mare de fani prin performance-uri live ce mizează pe dinamism și acuratețe.

Concertele vor avea loc la Blaj, pe Câmpia Libertății. Accesul publicului larg este liber, începând cu ora 18.00.

Artiştii vor urca pe scena conform programului de mai jos:

18:00 Voltaj

19:30 Alina Eremia (Lala Band)

20:00 Dorian Popa (Lala Band)

20:30 Sore (Lala Band)

21:30 Blackstar

22:30 Vama

Evenimentul este inițiat și susținut de către Bosch Rexroth.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea