Rămâi conectat

Politică Administrație

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP

Ministerul Apărării Naționale, Unitatea Militară 01829 București, urmărește să achiziționeze mobilier în sălile de clasă ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Licitația de peste 800.000 de lei a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Citește și: FOTO | Elevi de 10 la Colegiul Militar din Alba Iulia: Patru tineri, perfomanțe deosebite la învățătură și olimpiade în anul școlar 2023-2024

Investiția face parte din proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar preuniversitar din subordinea Statului Major al Forțelor Aeriene” în baza contractului de finanțare nr. 2532DOT/2023 încheiat cu Ministerul Educației în calitate de coordonator de reforme și/sau investiții responsabil pentru Componenta C15 — Educație a PNRR.

Potrivit caietului de sarcini, obiectivul general al proiectului intitulat „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar preuniversitar din subordinea Statului Major al Forțelor Aeriene” este modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente în cadrul colegiului național prin dotare cu echipamente digitale, mobilier, echipamente specifice și materiale didactice.

Obiectivele specifice ale proiectului intitulat „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar preuniversitar din subordinea Statului Major al Forțelor Aeriene sunt:

– Dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor cu echipamente digitale;
– Dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor cu mobilier și materiale didactice;

Se vor achiziționa:

Lot 1- Mobilier dotare sală de clasă
Lot 2- Mobilier dotare laborator de fizică
Lot 3- Laptop
Lot 4- Tablă interactivă + suport perete
Lot 5- Imprimantă multifuncțională
Lot 6- Scaner documente
Lot 7- Sistem sunet + stand mobil
Lot 8- Cameră videoconferință
Lot 9- Materiale didactice

Sălile de clasă și sălile de laborator din Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia nu sunt dotate corespunzător nevoilor actuale. Mobilierul este insuficient, materialele didactice și echipamentele digitale lipsesc din sălile de clasă și laboratoare, iar intervențiile propuse prin proiect vor contribui la modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă, in vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv.

Valoarea totală estimată fără TVA este de 897.543,00 lei. Data finală la care se pot depune ofertele este 07.08.2024, ora 15:00 pentru toate loturile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de canalizare menajeră, extinsă la Teiuș, printr-o finanțare nerambursabilă de peste 5,8 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de canalizare menajeră, extinsă la Teiuș, printr-o finanțare nerambursabilă de peste 5,8 milioane lei Primăria Teiuș a semnat ieri contractul de finantare ,,Extindere retea de canalizare menajeră în orasul Teius, județul Alba”, prin care aproximativ 300 de gospodării noi vor fi racordate la rețea. Citește și: VIDEO | Trotuarele si locurile publice din Teiuș, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea