Rămâi conectat

Sport

Şahiştii Mihnea Costachi şi Adrian Sechereş învingători la Timişoara la Cupa Soft Net Consulting

Dan HENEGAR

Publicat

în

Adrian Secheres - 2014Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Şah pentru copii şi juniori “Pro Logos” de la Timişoara a fost dominată clar de juniorii albaiulieni. După ce vineri s-a impus în proba de blitz, Mihnea Costachi (CSU Alba Iulia) a câştigat duminică şi turneul principal “Cupa Soft Net Consulting”, la egalitate de puncte cu teiuşanul Adrian Sechereş (C.S.Ş. Timişoara). Ambii juniori din judeţul Alba au obţinut în cele 7 runde desfăşurate câte 5 victorii şi 2 remize. Având un coeficient Bucholtz superior, Mihnea Costachi (14 ani)  a fost desemnat câştigător al festivalului primind un premiul de 2000 lei, în timp ce Adrian Sechereş (16 ani) a trebuit să se mulţumească cu locul 2 şi un premiu de 1500 lei. Pe ultima treapă a podiumului a urcat Mihai Bidă (CSU Craiova), care este campion naţional la şah rapid şi vicecampion naţional la şah clasic la categoria juniori sub 18 ani.

Ceilalţi juniori albaiulieni participanţi la turneu au avut evoluţii oscilante. George Ileană şi Iustin Ciorgovean au obţinut câte 4 puncte, clasându-se pe locurile 17, respectiv 20, în timp ce Maria Ileană s-a clasat pe locul 47 cu 2 puncte.

La turneul principal au participat 56 de juniori sub 20 de ani, alţi 63 de participanţi luând startul în turneele de copii sub 8, 10 şi 12 ani. Festivalul a fost organizat de Fundaţia Pro Logos din Timişoara şi a avut ca sponsor principal firma “Soft Net Consulting”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea