Rămâi conectat

Ştirea zilei

S-a masturbat în fața a două femei, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Ce pedeapsă riscă bărbatul pentru fapta sa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce s-a masturbat în şanturile Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia, în faţa a două tinere.

Bărbatul (M. M. A.) se autosatisfăcea, în jurul orei 15.00, în plină zi, când prin zona respectivă au trecut două tinere. În acel moment, bărbatul a strigat după una dintre ele şi chiar i-a sugerat inteţia de a întreţine relaţii sexuale cu aceasta, potrivit procurorilor care au anchetat cazul. Cele două fete s-au speriat de cele văzute şi au fugit imediat din zonă.

Fapta s-a petrecut în data de 21 aprilie 2018, iar bărbatul a fost trimis în judecată, în 29 octombrie 2019.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt: ”În data de 21.04.2018, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în şanţurile Cetăţii Alba Carolina, inculpatul s-a masturbat în faţa a două persoane vătămate de sex feminin, adresând uneia dintre acestea cuvinte jignitoare şi vulgare, sugerând intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu aceasta, ocazie cu care cele persoane vătămate s-au speriat şi au fugit din acel loc”.

Potrivit Codului Penal, pentru fapta sa bărbatul, riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani amendă. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia şi urmează etapa camerei preliminare.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere Un nou loc de joacă va fi inaugurat joi, 8 august 2024, în Micești, Alba, inițiat și creat cu dragoste de Fundația TRANSAVIA. Proiectul urmărește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea