Rămâi conectat

Ştirea zilei

Romii din Alba se pregătesc de alegeri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La sediul Partidei Romilor „PRO EUROPA” – Sucursala judeţeană Alba – a avut loc şedinţa extraordinară la care au participat membrii Consiliului Director, vicepreşedinţii judeţeni şi preşedinţii din cele 40 de organizaţii din judeţ.
În şedinţa extraordinară au fost discutate foarte multe probleme în ceea ce priveşte activitatea în comunităţile de romi din judeţul Alba. S-a ridicat problema referitoare la alegerile locale din anul 2012, dacă să se facă protocoale cu primăriile PDL, dacă vor sa-i ajutăm la alegerile din 2012 şi să ne admită câte un reprezentant al romilor pe listele PDL care vor fi de acord cu PRPE Alba şi o persoană la Consiliul Judeţean Alba care va fi propusă de preşedintele PRPE, sucursala judeţeană Alba. Liderul Partidei Romilor, dl. Ilie Petru, a promis Consiliului Director, vicepreşedinţilor judeţeni şi preşedinţilor de partid că în curând vom avea o întâlnire cu dl Mircea Hava şi dl viceprimar Paul Voicu cu care avem o colaborare foarte bună. La şedinţa extraordinară am avut discuţii foarte aprinse cu fiecare lider în parte. Ţinând cont că eu, Ilie Petru şi consilierul lui Mircea Hava am avut foarte multe întrebări din partea liderilor şi am fost obligat să răspund la întrebările ridicate de lideri. Este adevărat că sunt omul de legătură al domnului Mircea Hava şi nu putem spune că nu ne-a ajutat atât dânsul cât şi dl viceprimar la toate manifestările pe care le-am întreprins de-a lungul anilor. Noi, liderii Partidei Romilor, am constatat că, din 79 de primării din judeţul Alba, majoritatea primăriilor sunt de apartenenţă politică PDL şi cu care colaborăm foarte bine. De aceea liderii Partidei Romilor împreună cu preşedintele lor Ilie Petru susţin că domnul primar Mircea Hava este cel mai bun primar şi preşedinte de partid din cele 41 de judeţe şi în curând Alba Iulia va deveni oraşul florilor. De aceea rugăm pe toţi romii din judeţul Alba ca în anul 2012, care va fi „un an cu mai multă minte” pentru ca toţi romii din judeţ să-şi susţină Partida Romilor „PRO EUROPA” pentru că este un partid puternic, dar nu putem face faţă din cauza romilor care nu vor să voteze etnia romilor, aşa cum votează UDMR şi mai rugăm pe toţi liderii PRPE să nu mai facă ca în anul 2002 să nu declare că sunt ţigani, pentru că şi aşa primarii din localităţile lor plus vecinii lor români îi cunosc că sunt ţigani, iar când se mai duc pe la primării la cei care nu şi-au declarat etnia, primarul le spune: „ieşiţi afară din primărie, ţiganilor”. De aici vă puteţi da seama că degeaba v-aţi declarat români că tot ţigani sunteţi. Vă rugăm să vă declaraţi ceea ce sunteţi pentru că de aceea nu vă putem ajuta deoarece nu vreţi să ne votaţi. Poate Dumnezeu vă va da gânduri bune şi când veţi merge la vot să vă aduceţi aminte că suntem cu toţii ţigani şi actualmente suntem romii din judeţul Alba.
Ilie PETRU, preşedintele Partidei Romilor „PRO EUROPA”, sucursala judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea