Rămâi conectat

Politică Administrație

România are nevoie de PRO România. Filiala din Alba are aproape 1000 de membri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Filiala din Alba a partidului PRO România își continuă procesul de dezvoltare și consolidare pe scena politică județeană. Cea mai nouă forță politică locală a demonstrat, la scurt timp de la înființare, că este una dintre cele mai puternice organizații de la nivel național și își propune să continue traseul ascendent de atragere de membri dar și de inventariere a problemelor cu care se confruntă comunitatea locală.

Horațiu Florea, coordonatorul PRO România Alba, anunță că, la momentul de față, filiala județeană numără aproape 1000 de persoane, cărora li se adaugă și simpatizanții. El a mai precizat că, până în prezent, PRO România are sedii în Alba Iulia, Sebeș și Aiud și filiale în circa 80% din unitățile administrativ teritoriale ale județului nostru. O atenție deosebită a fost acordată Organizației de Tineret, condusă de Alin Popa. Acesta ocupă, la nivel național, funcția de vice coordonator al Biroului Național de Tineret al PRO România. Tot la nivel local, Organizația de Femei a PRO România este condusă de către Marinela Ștefănuț.

„În momentul în care am decis să mă implic în partid, aici, la Alba, eram doar două persoane: eu și Darius Cordea. Faptul că într-un timp atât de scurt am reușit să punem bazele unei organizații puternice nu poate decât să mă bucure, însă ne și obligă, atât pe mine, cât și pe colegii mei. Mesajul pe care vreau să îl transmit membrilor noștri este acela că, fiecare dintre noi, avem obligația să ne implicăm 100 % în activitatea partidului. Ca și coordonator local, nu pot să cer decât seriozitate, dăruire și să rămânem aproape de oameni și de problemele lor. Suntem o filială formată, în majoritate, din oameni care nu au mai făcut politică, mulți dintre ei întreprinzători privați care au găsit în această platformă un loc în care pot vorbi liber și contura proiecte utile pentru comunitatea din care fac parte“, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul PRO România, filiala Alba.

Horațiu Florea a mai precizat că PRO România va rămâne un partid fidel principiilor și este de părere că a sosit timpul pentru  nouă generație de politicieni.

“Oricine poate să vadă cu ochiul liber că partidele actuale au în componența lor o mulțime de persoane care nu au nimic de-a face, de ani și ani de zile, cu dorința ca România să se dezvolte. Sunt convins că a venit timpul ca politica să fie făcută, preponderent, de tineri, la modul onest, dezinteresat și eficient. România are nevoie urgentă de o generație de politicieni capabili să pună în aplicare  proiecte locale și naționale pentru binele tuturor membrilor comunității, fie că vorbim de copii, adolescenți, tineri sau vârstnici. România are nevoie de PRO România.”, a mai afirmat Horațiu Florea.

Persoanele din județul Alba care doresc să se alăture proiectului PRO România pot obține mai multe informații pe site-ul www.proromania.eu, pot lua legătura cu un reprezentant local pe pagina de facebook ProRomaniaAlba, pot merge la sediul filialei din Alba Iulia, din strada Teilor, nr.4 sau pot apela numărul de telefon 0758.559.070.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a alocat primele două contracte de finanțare către Organismul Intermediar Program Sănătate din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, în cadrul Priorității 1 a Programului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea