Rămâi conectat

Actualitate

Rezultate Titularizare 2022: Edu.ro publică MÂINE notele inițiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate Titularizare 2022: Edu.ro publică MÂINE notele inițiale

Examenul de Titularizare este concursul național pentru ocuparea posturilor didactice pentru angajarea în învățământ.

Pentru a avansa, profesorii sunt nevoiți să susțină un examen format din două probe: scris și inspecție la clasă în profilul postului.

CLICK AICI pentru rezultatele la Titularizare 2022 în ALBA.

CLICK AICI pentru rezultatele la Titularizare 2022 în țară (harta județe).

Edu.ro Rezultate Titularizare 2022: când apar?

Din numărul total de posturi disponibile la examenul de Titularizare, 53 sunt pentru educatori și învățători. Ministerul Educației a anunțat că 3,6 candidați se întrec pe un loc de învățător, iar 11,8 pe unul de educator.

Potrivit calendarului de la Titularizare din 2022, primele rezultate vor fi publicate pe 19 iulie la sediile inspectoratelor școlare și pe http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice în date de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în datele de 20 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul anterior menționat în data de 27 iulie.

Candidații care vor obține medii peste 7 se pot angaja pe durata nedeterminată, iar cei care iau peste media 5, pe durata determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

UPDATE FOTO | Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost lovit de mașină la ieșire din Blaj spre Crăciunelu de Jos, iar altul este rănit

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost lovit de mașină la ieșire din Blaj spre Crăciunelu de Jos, iar altul este rănit Un accident mortal a avut loc marți la amiază pe DN 14 B, la ieșire din Blaj spre Crăciunelu de Jos. Un biciclist […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea