Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru Ansamblul Folcloric „Valea Târnavelor” din Blaj: Locul I la un concurs din Alba Iulia și locul II la un festival din județul Sibiu

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru Ansamblul Folcloric „Valea Târnavelor” din Blaj: Locul I la un concurs din Alba Iulia și locul II la un festival din județul Sibiu

Locul I la Festivalul Județean de Tradiții și Obiceiuri Populare „Promovăm Tradiția, Ea ne Definește” din Alba Iulia și locul II la Festivalul Folcloric „Moștenire din Bătrâni,” din Avrig, județul Sibiu, sunt rezultatele obținute de către Ansamblul Folcloric „Valea Târnavelor” din Blaj.

În data de 23 mai, Ansamblul Folcloric „Valea Târnavelor” a participat la unul dintre primele sale concursuri de la apariție, unde a reușit să se claseze pe locul I la Festivalul Județean de Tradiții și Obiceiuri Populare „Promovăm Tradiția, Ea ne Definește” din Alba Iulia. Aceștia au continuat performanța și la 3 zile după, la Festivalul Folcloric „Moștenire din Bătrâni,” din Avrig, județul Sibiu, unde au obținut locul II, în data de 26 mai.

Ansamblul Folcloric „Valea Târnavelor” a fost creat în decembrie 2024 la Blaj. Acestea au fost printre primele concursuri la care au participat, până acum mai participând doar la spectacole, precum „Zilele Blajului”.

Citește și: O tânără din Alba, mamă și antreprenoare dedicată: Delicate Lace, povestea brand-ului creat de trei generații de femei. ”Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut”

Aproximativ 80 de adoleșcenți și copiii fac parte din Ansamblul Folcloric „Valea Târnavelor” din Blaj. Membrii grupului fiind Blaj și din comunele Valea Lungă, Micasasa, Cenade, Sâncel, Șona sat Biia si alte localități din jurul Blajului.

„S-a încheiat o săptămână reușită! Am participat la primele noastre festivaluri-concurs în Județul Alba și Județul Sibiu, reușind să obținem premii:

PREMIUL I – FESTIVALUL JUDEȚEAN DE TRADIȚII ȘI OBICEIURI POPULARE “PROMOVĂM TRADIȚIA, EA NE DEFINEȘTE” ALBA IULIA – 23.05.2024

PREMIUL II – FESTIVALUL FOLCLORIC “MOȘTENIRE DIN BĂTRÂNI” AVRIG – 26.05.2024
Felicitări, copii minunați!” au transmis pe Facebook reprezentanții Ansamblului Folcloric „Valea Târnavelor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea