Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Rezultate Definitivat 2023: Notele la examen se afișează astăzi pe Edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Rezultate Definitivat 2023: Notele la examen se afișează astăzi pe Edu.ro

Rezultatele Definitivat 2023 vor fi disponibile curând. Până la ora 14:00, candidații care au participat la proba scrisă a examenului de definitivare în învățământ vor putea afla notele lor pentru Definitivat 2023.

Citește și: Rezultate Definitivat 2023: Când se publică notele inițiale la examen

Rezultatele inițiale obținute la proba scrisă pot fi contestate de către candidații nemulțumiți în perioada 25-26 iulie 2023.

Click pentru: Rezultatele inițiale la Definitivat 2023 în Alba
Click pentru: Rezultatele inițiale la Definitivat 2023 pe țară

Marți, 25 iulie, Edu.ro va publica rezultatele inițiale la examenul de definitivare în învățământ pe site-ul dedicat definitivat.edu.ro.

Rezultatele Definitivat 2023 pentru toți cei 8.008 de candidați care au susținut examenul vor fi afișate la sediul și pe site-ul unității de învățământ unde s-a desfășurat proba scrisă, pe data de 25 iulie, conform calendarului oficial aprobat de Ministerul Educației.

CITEȘTE ȘI: DEFINITIVAT 2023. MODELE DE SUBIECTE și BAREME pe specializări

Conform legislației în vigoare, pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să obțină minimum media 8, calculată ca medie ponderată a notelor la toate probele de examen, inclusiv proba scrisă, care are o pondere de 70% în calculul mediei finale.

Pentru a promova examenul, media finală trebuie să fie de cel puțin 8 (opt). De exemplu, dacă un candidat obține nota 10 la ambele inspecții și la portofoliu, pentru a obține media 8 (opt), trebuie să obțină minimum nota 7.15 la proba scrisă.

Rezultatele inițiale la proba scrisă din cadrul examenului pot fi contestate în perioada 25-26 iulie 2023

Contestațiile la proba scrisă a examenului de Definitivat 2023 pot fi depuse sau transmise la sediile inspectoratelor școlare pe 25 și 26 iulie 2023.

Candidații care doresc să conteste rezultatele trebuie să furnizeze următoarele informații în contestație: numele, inițiala tatălui și prenumele; codul numeric personal; denumirea centrului de examen și județul unde a susținut examenul; disciplina la care a susținut examenul; nota contestată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea